Finale avond Vasata succesvolle afsluiting van Volleybalseizoen.

July 1, 2023

Vrijdag 16 juni jl speelden 12 teams uit de Vasata toernooicompetitie de alles beslissende finaleavond in Sporthal Deppenbroek inEnschede. Het hele seizoen werd er door 42 teams uit heel Twente gestreden om dieene ere plek in de finale avond. Tijdens deze afsluitende avond spelen degeplaatste en de geselecteerde teams uit 4 verschillende poules om dehoofdprijs. De koplopers van de diverse poules worden door elkaar uitgedaagdnog 1 maal de strijd aan te gaan. Een spannende strijd werd het ook dezevrijdag avond.

Ondanks het warme weer werd er volop gevochten voor iederpunt en na de spannende wedstrijden werd alle sportiviteit gevierd in de sportkantine.

In poule A plus B ging team Vosta er met de meeste punten endus de winst vandoor, gevolgd door Beauty & Beasts en op de derde plekeindigden Netwerk en HOT A mix met een gelijk aantal punten.

De strijd in poule C en D leverde als winnaar Hoe Dan op,met Oeps op plek 2 en het Dream team op nummer 3.

Na het uitreiken van de bekers was de kantine nog lange tijdhet decor om na te genieten en na te praten over dit seizoen.

Voor volgend seizoen hebben we nog enkele plaatsen vrij inde mix en dames poule. Interesse?

Heb je zin om ook mee te doen  met ons (Vasata) en schrijf je dan nu in : aanmeldlink