Het Bestuur

Sinds dit Vasata-seizoen zijn wij het bestuur van de Vasata. Van links naar rechts op de foto hierboven zie je ons: Norbert Saalmann, Esther Ezendam-van Merkerk, Menno Oppedijk, Henri Polman en Karin ter Braak.

We zijn blij dat het vorige bestuur zo’n mooie volleybalcompetitie heeft nagelaten en dat wij de stichting Vasata mochten overnemen. Met respect voor hen, zijn wij enthousiast aan de slag gegaan met het gezelligste recreatievolleybal in Enschede.

De uitgangspunten blijven hetzelfde maar waar mogelijk en nodig proberen we onze eigen invulling er aan te geven. Misschien heb je daar al iets van gemerkt. Een voorbeeld hiervan is deze nieuwe website, dit is de plek waar je alle belangrijke informatie op een makkelijke en herkenbare manier kunt vinden.

Maar we kunnen het niet alleen; we willen de Vasata graag een competitie laten zijn voor en door ons allen. Het is dan ook fantastisch dat we samen met een flink aantal vrijwilligers en sponsoren de vrijdagavonden weer succesvol kunnen organiseren. Dank voor jullie allemaal! Ook voor in de toekomst is dit heel belangrijk. Alleen samen kunnen we dit voor elkaar krijgen.

Ideeën en tips zijn altijd welkom; wij staan open voor nieuwe dingen. Meld je gerust bij één van ons, je vindt ons op de speelavonden in de Deppenbroekhal. Maar een mailtje sturen kan natuurlijk ook, bij de contacten vind je de mailadressen.

We wensen jullie heel veel sportplezier en gezelligheid bij de Vasata speelavonden; voor dit seizoen en nog vele jaren hierna!

Tot ziens in de Deppenbroekhal!

Norbert, Henri, Menno, Karin en Esther

Sponsoren