Einde seizoen door Corona

April 16, 2020

Corona…………… en dan ineens is ons volleybal seizoen 2019-2020 al voorbij.

We kunnen de wedstrijd ronden niet meer afmaken maar wil je zien hoe jou team het tot nu toe heeft gedaan dan volgt hier de link naar de standen van dit seizoen. 🏐

Het bestuur bereidt zich al wel voor op komend seizoen.En daarvoor moeten we weten of we weer op jullie met je team kunnen rekenen.

 Misschien is het voor jou team al duidelijk wat jullie volgend jaar gaan doen.

Doen jullie weer mee, weet je het nog niet zeker,misschien lukt het niet of wil je met een extra team mee doen, laat het ons z.s.m.weten op mailadres: inschrijving@vasata.nl

Dit kan met een kort berichtje naar ons mailadres de latere officiële inschrijving volgt in mei.

Mei is onze inschrijfmaand. Vanaf 1 mei is op de website het inschrijfformulier te downloaden.

Tot 31 mei is de inschrijving geopend.

Vul je het inschrijfformulier z.s.m. in met eventuele wensen duidelijk vermeld? Dan kunnen wij gaan plannen, het wedstrijdschema opstellen en de teams indelen.

 Komend seizoen gaan we er van uit dat we weer kunnen spelen. Wij zoeken alvast naar de data voor de speelavonden en vragen de zaalhuur aan bij Sportaal.

 Voor komend seizoen kunnen we een korting geven op het inschrijfgeld als kleine compensatie voor dit seizoen. Onze penningmeester Menno rekent nog uit wat het inschrijfgeld komend seizoen zal worden en we gaan natuurlijk pas innen zodra we echt met het seizoen kunnen starten.

 

Blijf gezond, blijf fit en blijf op de hoogte van alle Vasata ontwikkelingen.

Sponsoren