Vasata doen we met z'n allen !!!!

January 15, 2024

Wij, de leden van het Vasata bestuur, stellen zich graag even aan je voor.  Als genieters van het volleybal spel zorgen we er als vrijwilligers voor dat ongeveer 150 mannen en vrouwen, jongens en meisjes in een gezellige competitie kunnen genieten van de toernooi avonden.

Als bestuur heeft ieder van ons zijn eigen taken en specialiteiten.

Zodra de financiën om de hoek komen kijken is Menno daarvoor onze specialist. Op het gebied van werving van sponsoren is Henri onmisbaar.Esther zorgt er voor als voorzitter dat onze vergaderingen enige structuur hebben en we niets vergeten. Op de wedstrijdavonden is Norbert aan de leiding en ook als planner van de teams in de poules een belangrijke schakel.  Evelyne helpt met handen spandiensten en voor verschillende teksten en secretariële zaken staat Karin paraat.

 

Maar we doen het niet alleen. Vasata is een competitie voor en door ons allen. Het is dan ook fantastisch dat we samen met een flink aantal vrijwilligers en sponsoren de vrijdagavonden telkens weer succes volkunnen organiseren.

Zo zijn er binnen verschillende teams EHBO’ers die bij mogelijke ongelukjes de eerste hulp kunnen verlenen en staan de vrijwilligersvan de Jugglers elke Vasata avond paraat in de kantine om iedereen van de nodige drankjes en beroemde bitterballen te voorzien.  

Zonder deze mensen die zich spontaan en/of georganiseerdi nzetten lukt het niet.

Dank jullie wel allemaal!

 

Ideeën en tips zijn altijd welkom; wij staan open voor nieuwe dingen.

Meld je gerust bij één van ons, je vindt ons op despeelavonden in de Deppenbroekhal.

Maar een mailtje sturen kan natuurlijk ook via de paginacontact.

 

We wensen jullie heel veel sportplezier en gezelligheid bijde Vasata speelavonden.

Tot ziens in de Deppenbroekhal!

 

Norbert, Henri, Evelyne, Menno, Karin en Esther

(PS nieuwe foto van het bestuur komt eraan !!!!!)

Sponsoren